Jak w temacie. Patrząc od prawej strony są najpierw H1 - przeciwmgłowe, H1- nie wiem czemu służą(nie włączają się na wszystkie sposoby), H7 mijania i drogowe oraz postojowe. Wyjaśni mi ktoś ten problem? Dodam, że to lampy bez xenonów.
Jak w temacie. Patrząc od prawej strony są najpierw H1 - przeciwmgłowe, H1- nie wiem czemu służą(nie włączają się na wszystkie sposoby), H7 mijania i drogowe oraz postojowe. Wyjaśni mi ktoś ten problem? Dodam, że to lampy bez xenonów.
No tak, ja to wszystko wiem, tylko, że tam są jeszcze jedne H1, które się w ogóle nie włączają
Powinna być tylko jedną H1
Mówimy o zestawie bez xenonow
zrób najlepiej zdjęcie
Ok, doszedłem do tego. Faktycznie jest jedna. Patrząc z zewnątrz można mieć 100% pewności, że są dwie ale od wewnątrz już jest wszystko jasne. Sory za zamieszanie. Teraz muszę jeszcze wymienić postojówki bo komputer cały czas mi o tym przypomina - tylko dostęp do nich jest tragiczny.
U mnie ten plastik jest ułamany od postojówek, ale i tak można sobie z tym poradzić.
Najtrudniej za pierwszym razem.
Co do widoku z zewnątrz - tak myślałem, że widząc odbijającą się w lustrze żarówkę myślisz, że jest jeszcze jedna H1. Tylko dlaczego nie udało Ci się jej włączyć?powinna się świecić razem z przeciwmgielnymi.
Nie udało mi się bo były przepalonewymieniłem i wszystko jest ok. A co do H1 to musisz przyznać, że nie zaglądając od wewnątrz można tak pomyśleć
Za postojówki jeszcze się nie zabrałem, jak wracam z pracy to jest już ciemno także poczekam na odpowiedni moment. Mimo wszystko dzięki za chęci.