luz w lewarku 147

majki13

Nowy
Auto
147 1.6 ts 120 ps
witam wszystkich zapewne ten temat był poruszany tu wielokrotnie ale prosze o pomoc konkretnie co mam zrobic.Lewarek zmiany biegów na duży luz na biegu jałowym i tylko przy wrzucaniu 3 biegu jest problem trzeba precyzyjnie trafić żeby wszedł.Co muszę kupić i gdzie żeby naprawic ten luz.A drugi problem to paląca sie cały czas kontrolka poduszek podłączyłem kompa i wyskoczył komunikat brak prądu na module poduszek i nie mozna go wykasować powiedzcie to oznacza wymiane modułu czy szukać po przewodzach

Z poduszkami to sprawdź najpierw kostki (pod siedzeniem kierowcy i w bagażniku)

wystukane paluchem z telefonu ;)

147 1.6 ts 120 koni solec kujawski

- - - Updated - - -

nie paluchem na tel. tylko na komputerze kolego a skoro humor ci dopisuje to odpowiedz prosze na moje pytanie na temat luzu lewarka

nie paluchem na tel. tylko na komputerze kolego a skoro humor ci dopisuje to odpowiedz prosze na moje pytanie na temat luzu lewarka

Stary wygrałeś internety xD Rozwalił mnie ten tekst :D To jest jego podpis, taki podpis ma pod każdym postem, a nie że on ci napisał że napisałeś paluchem na telefonie.O kurde hehehe xD

Na forum jest już temat poświęcony tematowi lewarka. Poszukaj dobrze a znajdziesz

O luźnym lewarku było dużo na forum - wystarczy poszukać.
Trzeba kupić zestaw naprawczy i wymienić. Robota przerąbana, bo trzeba się dostać od spodu, po opuszczeniu wydechu.
Uwaga - do 147 może być inny zestaw niż do 156 i od seicento może nie pasować.

Nie żebym się śmiał...ale naprawdę dobre ha ha ha!!!Już Cię polubiłem:)

Do modeli z silnikiem TS napewno nie pasuje zestaw z seicento

Amortyzatory
Powrót