no to superw takim razie śliczne dzięki za info !
Wiesz co, no ja też zwracam uwagę na detale dlatego od września męczyłem temat oryginalnego pilota - to moim zdaniem jedyne estetyczne rozwiązanie. Wiem, że te scyzoryki które wrzuciłem nie wyglądają pro (o czym już z resztą wspomniałem), ale szczerze mówiąc wolę to niż widok oryginalnego scyzoryka z przypiętym pilotemAha, wiem, że to są uniwersalne kluczyki, po prostu wrzuciłem aukcję z logiem AR które i tak bym pierwsze co wyrzucił i wkleił porządne emblematy które sprzedaje na allegro nasz forumowicz
Też jestem uprzedzony do uniwersalnych scyzoryków, bo pamiętam jak dobrych kilka lat temu kumple na potęgę montowali do swoich golfów III podróbki scyzoryków z passatów za 50zł z centralką i to było dziadostwo, ale nie każdy podrobiony scyzoryk to taka tragedia... ja u siebie miałem mocno zmęczony scyzoryk oryginalny, zamówiłem zamiennik który delikatnie mówiąc nie grzeszy jakością. Używam go już na prawdę długo, jest bardzo często używany, od pewnego czasu otwieram im manualnie drzwi co też mu nie pomaga - do tego mam dziwny nawyk, że kiedy tylko wyjdę z domu i mam klucze w ręce to ciągle otwieram i zamykam ten scyzoryk, taka głupia podświadoma zabawajakoś działa, luzów zero, jest ok
wiadomo, przed kupnem zestawu będę chciał pomacać ten uniwersalny, ale myślę, że nie będzie tak źle... tym bardziej, że nowy kosztuje 25zł - nawet jakby co pól roku nadawał się do kosza to
![]()