Nowy soft ar 147

Auto
Alfa 147 JTD 116KM 2004
Witam wszystkich mam pytanie gdzie moge nabyc najnowszy soft do mojej ar 147 bodajżę jest on fabryczny i chciałbym zmienic na cos nowszego mam nadzieje ze błedy mi nie beda wyskakiwac jesli macie cos takiego na stanie to prosze o kontakt prov dzieki :)

Jaki soft??? Widać nie masz zielonego pojęcia o motoryzacji jeśli myślisz że błędy likwiduje się zmianą softa. Zacznij od podpięcia się pod komputer i sprawdź jakie masz błędy, następnie wymiana lub naprawa wadliwych elementów i po błędach.

Witam wszystkich mam pytanie gdzie moge nabyc najnowszy soft do mojej ar 147 bodajżę jest on fabryczny i chciałbym zmienic na cos nowszego mam nadzieje ze błedy mi nie beda wyskakiwac jesli macie cos takiego na stanie to prosze o kontakt prov dzieki :)

Chodzi ci o soft od ECU czy o soft od Navi ?

Jaki soft??? Widać nie masz zielonego pojęcia o motoryzacji jeśli myślisz że błędy likwiduje się zmianą softa. Zacznij od podpięcia się pod komputer i sprawdź jakie masz błędy, następnie wymiana lub naprawa wadliwych elementów i po błędach.
Przydałoby się po tym wszystkim, co napisałeś skasować błędy..:)

ale nie błedów nie mam tylko kupiłem alfkę i nie wiem czy to cos zmieni czy nie. chodzi mi o soft navi. macie racje jestem zielony wiec podpytuje bardziej doświadczonych :)

Na początek należałoby napisać, że chodzi o nawigację (najlepiej w tytule tematu) oraz co to za nawigacja bo w 147 nie tylko jedna występowała.

Amortyzatory
Powrót