Ledy h6w

• Autor wątku Autor wątku olaf
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wolałbym kupić jakies za 10-15 zł sztuke a to dlatego że te tanie sągunwo warte, mrugają, palą sie a nawet pod wpływem ciepła rozlutowują. Dodatkowo dochodzi słaby dostęp do postojówek a nikt nie chce starej żarówki w kloszu. Ja kupiłem ledy za 30 zł komplet jeżdzą już rok i zero problemów

Jesteś w stanie podrzucić jakiś namiar z allegro? Bo wiadomo że buble za 30 zł też pewnie tam są

kupywałem w sklepie motoryzacyjnum, w ładnym pudełku jak philipsy cool vision itd. To jest wyznacznik jakosci

A tak świecą

attachment.php
attachment.php

Załączniki

• 123920-alfiatka_lenixa_bonus-dsc_0515.jpg
    123920-alfiatka_lenixa_bonus-dsc_0515.jpg
    35.6 KB · Wyświetleń: 243
  • 123925-alfiatka_lenixa_bonus-dsc_0523.jpg
    123925-alfiatka_lenixa_bonus-dsc_0523.jpg
    52.2 KB · Wyświetleń: 245
Właśnie czegoś takiego szukam. Mam niebieskie philipsy h6w ale i tak świecą na żółto i dziwnie to wygląda z resztą niebieskich żarówek które świecą ładnie jak powinny ;) dzięki :)

Lenix ja mam w szarej wlasnie takie za 9zl szt tez ponad rok i nie ma z nimi problemow.

Nie ma pewnosci ze kupujac na allegro takie za 30zl to nie beda te same co za 3zl tylko w ladnym blisterku..

P.s. kupowalem w stacjonarnym sklepie

nie sprawdzi się w 147 bo postojowka w 7demce musi świecić na boki a nie do przodu więc nie bedzie praktycznie widać, a jeszcze jak masz czarne ramki czy cos

ja własnie zamówiłęm te żarówki z 1go postu!, mam je już w domu, ale montować będę dopiero w piatek.
jak chcesz, mogę zrobić zdjęcia i wstawić jak to wygląda i jak działa

Ja mam nieco inny odbłyśnik i lampę bo mam poliftowe, lecz wiem o co Ci chodzi. Tyle że postojówka nie musi chyba porażać na boki.

Amortyzatory
Powrót