• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Testy, artykuły, porównania

• Autor wątku Autor wątku cin_ek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Siemanko, postanowiłem nagrać coś o swoim autku. Jest to Alfa Romeo 147 2006 1.9 150KM. Mocno zaczęło mnie denerwować to, że jeśli tylko gdzieś się pojawi Alfa Romeo ludzie z automatu piszą tekstu typu "3,2,1 laweta" itp.
Zapraszam na mój kanał Dajczu MotoVlog (najnowszy film jest o Alfie Romeo), niestety nie mogę jeszcze dodawać postów zawierających adresy URL. Jeśli jest taka możliwość proszę o dodanie linku do tego postu przez administrację. Pozdrawiam!

Amortyzatory
Powrót