Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja za kompleksową regeneracje alternatora zapłaciłem 400 zł, bo tego dochodzi montaż-demontaż nie wiem na ile to może zostać wycenione, ale w 147 1.9 alternator wychodzi stosunkowo łatwo, 40-60 min pracy.
Nie wiem co się kryje za kompleksową regeneracją, ale jak dobrze trafisz to za 100 plnów znajdziesz taką usługę samego montażu i demontażu. A jak masz zapłacić 300 lub więcej za regenerację, to może lepiej poszukać nowego.
Kompleksowa wymiana to wymiana wszystkich elementów ulegających zużyciu, najczęściej stare zostają tylko obudowa i wirnik. Na wszystko oczywiście jest gwarancja, a alternator po regeneracji jest jak nowy (wygląd) Cena 400 zł to cena z kołem pasowym (sprzęgiełkiem)
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.