Co myślicie o pomalowaniu tłumika w 147 FL na czarny mat? Głównie chodzi mi o puchę. Dosyć konkretnie odstaje i razi taki mocno srebrny przy czarnym aucie... Wystarczy po prostu przeczyścić i popsikać sprayem, czycoś więcej typu papier ścierny?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ja tak zrobiłem. Wcześniej miałem prawie czarną 147-kę (BLU INCA), teraz mam w kolorze ROSSO Proteo. W obydwu malowałem tłumik na czarno plus nierdzewna końcówka ULTER http://ulter.com.pl/pl/offer/endings/universal/100 (nie jestem już pewny czy konkretnie ta, ale w tym stylu). W obydwu przypadkach wygląd na duży plus. W tej chwili nie znalazłem lepszego zdjęcia od tych (jakość tragiczna bo robione łyżką do butów):Może robił ktoś coś takiego i ma zdjęcie jak to wygląda?![]()
No najpierw musisz usunąć rdzę, odtłuścić i ogieńCzyli raczej polecacie ten sposób na srebrną i lekko pordzewiałą puchę?![]()