Używałem kabelka aux ale wymuszanie trybu zmieniarki jest irytujace..Raz wejdzie odrazu raz za 10 razem..Brak również sterowania z kierownicy..Teraz mam zmieniarkę mp3 i święty spokój..A telefon obsługuje rozmowy i yasosika..
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Myślę że chodzi o podłączenie pod pin10 (zielona kostka) albo pod jakieś stałe +12V. Na schemacie jest oznaczone jako permanent, chociaż bym z tym uważał bo może aku rozładowywać. najlepiej dopytać sprzedawcę
Używałem kabelka aux ale wymuszanie trybu zmieniarki jest irytujace..Raz wejdzie odrazu raz za 10 razem..Brak również sterowania z kierownicy..Teraz mam zmieniarkę mp3 i święty spokój..A telefon obsługuje rozmowy i yasosika..
To macie kaseciaka w aucie czy radio z CD?
Konrad, jak już wyszło trochę to bez problemu wyciągaj dalej. Tylko ostrożnie żeby kabli nie urwać z tyłu ale też nie musisz jak z jajkiem się z tym obchodzić. Co do wsadzania reki za schowek to nie musisz go wykręcać. Bo nie chodzi mi o wsadzania jej stricte za schowek tylko od strony schowka ale pod nim. Czyli za konsole środkową. Mój kot tamtędy przeszedł to i Ty włożysz rękę [emoji14] i odkręć panel od klimy to będziesz miał pełny dostęp do półki za zapalniczką.
Wymuszanie zmieniarki działa nawet jak nic nie jest wpięte
Wyryte rantem felgi
Pewnie by trzeba ogarnąć w instrukcji ale ja bym spróbował kombinacji On+CD - jest w lewym górnym roguMam radio CD+MP3
Dokładnie takie:
![]()
Aż poszukam z ciekawości bo nie chce mi się wierzyć że się nie da wymusić zmieniarki na tym radiu. Powiedz mi jeszcze rocznik auta i jakie wyposażenie (Progression, distinctive czy inne)robiłem różne kombinacje również CD+ON i nic się nie dzieje
Właśnie też mi to nie wychodzi... w każdej wersji się to da zrobić ? Man radio cdPodepnę się do pytania pytania powyżej jak włączyć tryb zmieniarki.
Kolejne pytanie czy ten tryb zmieniarki muszę włączać po każdym uruchomieniu auta ?