Antena

konrad53

Nowy
Auto
147 FL
Jest jakaś sprawdzona antena krótka do 147? 2006r konkretnie. Tylko mam na myśli taką bardzo krótką, kilka cm. Najlepiej jakby była cała z plastiku

Ostatnia edycja:
Dokładnie. Będzie słychać szumy i często radio będzie szukać częstotliwości.

Czyli nie ma szans na połączenie przyjemnego z pożytecznym, czyli żeby była niższa i tak samo a nawet lepiej grała? Mi obecnie trochę przerywa i liczyłem, że może jakaś niska dobrej jakości nawet poprawi jakość ale z tego co mówicie to raczej nie. We wzmacniacze nie będę inwestował bo i ta głównie używam zmieniarki niż radia

A standardowa antena ma wzmacniacz ?
Z tego co wiem to nie. Są anteny krótkie,które poprawiają odbiór, ale koszt to od 200 zł w górę. Wszelkie chińskie wynalazki za 15 zł to szmelc. Zawsze można zapytać w dobrym sklepie specjalizującym się w car-hifi (nie Media Markt, Neonet itp.), powinni doradzić coś sensownego.

Skoro standard nie ma wzmacniacza to czym sie przejmujecie ? ^^ waren zeby sie nie lalo do srodka [emoji14] ostatnio ktos zmienial na krotka antene tu na forum.

Tak tylko mi zależało również na poprawie sygnału, bo sporo stacji ma zakłócenia. Ale i tak częściej używam zmieniarki więc na razie ten pomysł idzie w niepamięć :)

Amortyzatory
Powrót