Uchwyt na telefon

konrad53

Nowy
Auto
147 FL
Używa ktoś z was uchwytu na telefon przymocowany do nawiewu? Mam już dwa na przyssawki do szyby i oby dwa odpadają mimo umytej szyby... macie jakiś sprawdzony uchwyt na nawiew w 147 który sztywno siedzi? Na Galaxy S3, żeby poziomo siedział bo używam go jako navi :)

Konkretnie mam na myśli ten nawiew. Zdjęcie z forum, myślę że właściciel się nie obrazi ;)
attachment.php

Załączniki

• Nawiew1_zps6ca617b4.jpg
    Nawiew1_zps6ca617b4.jpg
    130.9 KB · Wyświetleń: 306
Ktoś zrobił sobie uchwyt na telefon w nawiewie ale wymaga to przeróbki nawiewu. Ja mam najtańszy uchwyt na szybę z marketu i trzyma się bez problemu. Jak Ci się nie trzyma to oprócz czyszczenia odtłuść powierzchnie

Wyryte rantem felgi

Na allegro jest dużo takich na nawiew, więc czy na pewno trzeba przerabiać? Nie potrzebuję tego na stałe tylko czasami w trasy.

A to nie widziałem. Spróbuj odtłuścić szybę bo to mój drugi uchwyt (pierwszy się połamał) i nigdy nie było problemu z odklejaniem od szyby niezależnie od temperatury

Wyryte rantem felgi

Ktoś z forum zrobił sobie taki bajer dlatego o tym pisałem. Przeszukajcie ten dział na forum, były nawet fotki, tylko nie pamiętam kto to miał

Wyryte rantem felgi

Drift-r ma taki uchwyt w nawiewie:)

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót