Witam mam problem a Alfe 147 jak stoję to mam drganie auta z tyłu i podczas jazdy . jak jadę i parze w lusterko tylne to widzę jak szyba tylna telepie sie , nie wywarzałem jeszcze kół , nie wiem jaka to przyczyna może ktos pomoże.
Witam mam problem a Alfe 147 jak stoję to mam drganie auta z tyłu i podczas jazdy . jak jadę i parze w lusterko tylne to widzę jak szyba tylna telepie sie , nie wywarzałem jeszcze kół , nie wiem jaka to przyczyna może ktos pomoże.
Skoro telepie na postoju to nie koła. Może poducha pod silnikiem, ale żeby aż tak że tylna szyba może to lusterko ci telepie się i wygląda jakby szyba.
Nie wiem sam wiem ze jak stoje to mam drgania z tylu auta i podczas jazdy strasznie mi drga na tyle auta nie wiem , dzisiaj jade na wymiana opon i wyważy mi moze to cos da .
Ścisz subwoofer.![]()
MM Garage - Naprawy, wymiany. Sprzęgła, rozrządy, hamulce, zawias... dłubie bo lubie.
https://web.facebook.com/MM-Garage-1003360043043536/?ref=hl
Z AR było: 156 Pussy Wagon 1.9 JTD 115KM / 146 1.7 16V Boxer
Byłem u mechanika i powychodziło ze felga jest krzywa..
Musiała być bardzo krzywa skoro nawet na postoju bujała autem.![]()
Chyba lusterko Ci się trzęsie a nie tylna szyba. Jedź do innego mechanika ten jest słaby jeśli twierdzi, że za drgania również na postoju odpowiada krzywa felga.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
I jak z tym trzęsieniem tylu na postoju?![]()