Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam wyczuwam drgania mojej belli z przodu z prawej strony opona ok nie ma nigdzie bąby wahacze też dobre nic nie stuka nie puka drgania sa tylko podczas jazdy nie wiem o co chodzi ktoś się spotkał juz z takim czymś ?
Mialem bicie kierownicy i ściągało mi auto w prawo, niby opona była ładna i cała, przełożyłem prawa<->lewa i w lewo ściągało , tzn opona walnięta. Chociaz nawet od środka wyglądała normalnie...
Zobacz czy górna łapa silnika nie ma pozrywanych tulei gumowych. Znajduję się między mocowaniem amora a rozrządem. Mi regularnie co pół roku pękają te gumy i drga mi deska. Po śrubie przechodzącej przez tuleje widać jakby silnik ją odginał , chyba, że zamienniki tej łapy mają zły kąt... Pisał o tym kiedyś @sdero http://www.forum.alfaholicy.org/147...ek_reakcyjny_.html?highlight=drążek+reakcyjny
Ja mam też drgania 70 w górę - do wymiany mam drążek kierowniczy (cały) rozwalone jabłko. Jak podniosę koło do góry i szarpię na boki to goni Cały zawias ok, jedyny luz to właśnie na tym drążku. Byłem na szarpakach.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.