Zdejmij podszybie i wyczyść zalegajacy tam syf, zapchane masz odplywy. Woda sie tam zbiera,a jak jest juz jej za duzo to przelewa sie na wentylator.
Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka
Alfa Romeo 156 SW 1.9Jtd m-jet
HONDA CBR 1000RR REPSOL
Moja śliczna http://www.forum.alfaholicy.org/nasz...jtd_m_jet.html
Człowiek jest wielki nie przez to, co ma, nie przez to, kim jest, lecz przez to, czym dzieli się z innymi
Kasowanie błędów -Namysłów i okolice pisać PW
Dzięki za szybką odpowiedz, zdjąłem podszybie dzisiaj i rzeczywiście miałem tam strasznie dużo syfu, zobaczymy czy teraz po wyczyszczeniu przestanie się lać.
A sprawdziles drożność tej gumowej rurki,ktora splywa do komory silnika z podszybia woda? Byl tu taki jeden,który zostawil ja zapchana i dalej mial wodę w kabinie.
A tak w ogóle dla czytających temat: jak tego nie robiliście to wyczyśćcie podszybie z syfu. Po co wozić taka zgniliznę, do środka ma wpadać powietrze pęknę grzybów i bakterii.
Witam ponawiam temat, po wyczyszczeniu problem zniknął lecz po tygodniu znowu się pojawił. Teraz zdaje mi się, że leje się jeszcze więcej.
Masz szyberdach? Może masz zapchany odpływ i woda cieknie po słupku i wentylator przy okazji łapie
Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Udanego szukaniaMi zacieka od roku z progu, niedługo rozbieram auto, leje oda i patrzę skąd leci.
- - - Updated - - -
A z klimy skroplona woda Ci nie leci do wnętrza?
Wiem że woda z kilmy leci na zewnątrz ale nie wiem czy cała. Problem jest taki, że w ciągu 3 godzin nalało mi się do auta z 2 szklanki wody (w ciepły bezdeszczowy dzień) więc woda musiała się gdzieś kumulować.
Raczej cieknie Ci z klimy. Zawsze możesz zlac intensywnie samochod woda i bedziesz wiedział czy woda cieknie z zewnątrz czy z klimy.
Wysłane z mojego SM-G925F przy użyciu Tapatalka