• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zawartość wkładu wypełnienia koła zapasowaego

foxpl1

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 Lift 1.6 105KM
Cześć!

Niedawno kupiłem swoją 147 i zaglądając do wnęki koła widziałem, że w dojazdówce jest wypełnienie z różnymi elementami. Niestety u mnie jest niekompletne a chciałbym by było tam wszystko. Powstało więc pytanie "Co tam powinno być?". Mam podnośnik + korbę, klucz do kół, hak do holowania i brakuje mi dwóch elementów. Jeden to chyba śrubokręt bo taki kształt ma zagłębienie a drugi brakujący to..?

[MENTION=3642]zieloo007[/MENTION]
No być może choć na allegro widziałem pełny komplet a szukam tylko brakujących elementów i nie wiem co tam jest bo nie były elementy podpisane.

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Śrubokręt mam ja ale inny :)

A to drugie to wybijak.

Wysłane z mojego SM-A500FU

Ja posiadam komplet i zawsze się zastanawiałem do czego ten wybijak.

Ale w piaście jest taki trzpień naprowadzajacy to bez sensu jakby jeszcze używać takiego czegoś. :/

To muszę sobie poszukać reszty zestawu. Dzięki za informacje

Ale w piaście jest taki trzpień naprowadzajacy to bez sensu jakby jeszcze używać takiego czegoś. :/

To muszę sobie poszukać reszty zestawu. Dzięki za informacje

jak masz trzpień, ja go u siebie usunąłem, bo mam dystanse :)

Ten śrobowkręt jest jest taki sam jak w maluchu (Fiat 126p ).Mam taki od 20 lat z mojego pierwszego malucha i jak kupuję nowe auto to zawsze go wożę w nowym aucie.

Amortyzatory
Powrót