Przestał działać z pilota

maniek6600

Nowy
Auto
Alfa Romeo 1,9 jtd 140km Ti
Koledzy pewnego dnia tak bez przyczyny przestał otwierać z pilota. NIe mam katy kodowej ale zaintrygowało mnie że mam w kierunkowskazach na błotniku zamontowane zarówki które swiecą dłużej . Takie diodowe. No i w momencie naduszenia przycisku na pilocie one na chwile sie zapalają ale centralny nie otwiera auta. Pomyslałem że gdyby utracił połączenie to te zarówki by nie reagowały na pilota a one reagują... No i chciałem zobaczyć centralkę która podono jest w bagażniku po stronie pasażera....NIc tam nie znalazłem. Szukałem w drzwiach kierowcy bo ktoś gdzieś pisał że tam jest sterownik od centralnego.Ale jego też tam nie znalazłem....Gdzie szukać tej centralki od pilota??? Bo centralny działa nie działa tylko na pilota...

Jak na moje mógł się rozkodować. U mnie też jednego dnia jeszcze kierunki migały, a później już przestały migać i nie reaguje. Jeżeli dobrze kojarzę, to centralka jest pod bezpiecznikami pod kierownicą.

Kolego mam kierunki inne tj takie którę siwiecą pare sekund po zamknięciu auta...U mnie te kierunki działałają za kazdym wcisnieciem pilota...

Dobrze, tylko opisałem jak było u mnie. Wyżej masz odpowiedź gdzie może być centralka. Powodzenia

Wysłane z mojego ASUS Zenfone 3 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót