Pewnie tez zależy jaki wózek. Ja mam TUTEK TAMBERO, stelaż wchodzi (zdejmuje przednie kółka) a na stelaż gondole. Półki nie trzeba wyjmować.
Pewnie tez zależy jaki wózek. Ja mam TUTEK TAMBERO, stelaż wchodzi (zdejmuje przednie kółka) a na stelaż gondole. Półki nie trzeba wyjmować.
Mam to codziennie wózek dudek rama Fyn taki:
http://dudekdladzieci.pl/pl/p/2w1-3w...C-Classic/1086
na płasko wchodzi bez kół (na upartego wchodzi z kołami przednimi, bez tylnich), ja wkładam "bokiem" półkę wyjąłem, stawiam bokiem bo leniwy jestem i nie chce mi się demontować kół, najlepsze jest to że stawiam bokiem a i tak gondola się obok mieści na luzie.
O spacerówce nie wspomnę. Moja 147 5d, to świetny samochód miejski dla 3 osób -idealny. minus jest jak trzeba zabrać +1 osobę z bagażem, wtedy jest ciasno. Ja mieszczę wózek, stoliczek do karmienia, pierdoły i we trójkę nie mamy problemu.
Pozdrawiam
Hej. Bez składania półki spokojnie upychałem wózek z gondolą ale warunkiem sukcesu tej operacji był demontaż kółek. Jak to zrobisz to uda się upchać jeszcze kilka drobiazgów. Inaczej nie ma na to szans.
Dobrą wiadomością jest to że taka operacja wogóle jest możliwa, przynajmniej nie trzeba zmieniać auta na większe, choć zawsze to jest jakiś argument dla żony.
Cześć. Niestety wózek z gondolą firmy Largo nie zmieścił się do bagażnika 147 nawet bez bose (ani nawet do volvo s60), jedynie stelaż zmieścisz do bagażnika a gondolę na kanapie, za to wózek spacerowy mam firmy 4 baby oraz bertoni pojedyńczo mieszczą się bez problemu nawet po montażu boseDzidzia jeździ w gondoli około pół roku, nie wiem jakie masz warunki ale lepiej kupić wózek 2 w 1 czyli gondola z nosidełkiem samochodowym a później mniejszą lekką spacerówkę bo bobaska i tak musisz zaopatrzyć w odpowiedni fotelik samochodowy. Możesz przeboleć te pół roku nie zmieniając auta.
Ostatnio edytowane przez Ewelina1030 ; 11-11-2017 o 18:22
Żona myśli o wózku bebetto 2w1, plus fotelik maxi cosi z adapterem do wózka ponieważ foteliki od producentów wózków typu 3w1 nie spełniają norm bezpieczeństwa.
Co człowiek to inna historiaDzisiaj była lepsza pogoda do takich testów, więc zabrałem się i sprawdziłem czy nasz wózek się zmieści. Wózek to Adamex New Barletta 2w1. Efekt na zdjęciach. Zdjęcie półki to konieczność niestety :/
Między stelażem/wózkiem można coś włożyć jakąś torbę lub kółka, bez których wrzuciłem stelaż, a wtedy torba z rzeczami ląduje na podłodze z przodu. Prawdopodobnie siatka z pierdołami będzie zdjęta bo mam zamiar kupić wkład do koła zapasowego żeby pozbyć się siatki z lewarkiem, linką itp. Marzenia o zamknięciu bagażnika z półką i całym wózkiem to raczej dalej marzenia
![]()
Ważne że się mieści.
No pewnie, że tak. Pierwsze pół roku trzeba się przemęczyć
Wysłane z mojego ASUS Zenfone 3 przy użyciu Tapatalka