klamka prawy przód

Barti1988

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.9 jdt 150km (2006) Alfa Romeo gulia 2.0 280km 2021
witam, wczoraj urwała mi sie klamka zewnętrzna od pasażera z przodu, obdzwoniłem okoliczne szroty ale nic nie ma a nie chciałbym wydawać teraz ok 200-300zł na nowa, ktos mi powiedział ze mozna założyć od fiata bravy II, lecz trzeba ja lekko przerobić, moze ktos cos doradzi w tej kwestii, tzn. czy mozna zastąpic ja od innego modelu która nie znacznie bedzie sie różniła od oryginału, lub moze ktos ma i juz nie potrzebuje a chciałby sprzedać. posiadam alfe 147 po lifcie. z góry dzieki za odpowiedz i przepraszam jesli temat podobny sie powtórzył juz wczesniej

Zależy co się urwało w niej. Zaczep przedni są zestawy naprawcze.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Zależy co się urwało w niej. Zaczep przedni są zestawy naprawcze.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

pękł ten niby aluminiowy zawiasik jak i ten plastik co "otwiera dzwi" jednym słowem klamkę trzymam w reku;]

Podpinam się pod pytanie, u mnie po zakupie samochodu (Polift) urwany zarówno zawias jak i plastik po drugiej stronie, klamka zostaje w ręku..

Info żeby się ktoś nie naciął:
autodoc.pl/blic/8327635
Klamka BLIC nr OEM 156073259 NIE PASUJE - jest to klamka z otworem na zamek, czyli do przedlifta, mimo że OEM się zgadza z droższymi klamkami które mają zdjęcia i są bez zamka. Tak mnie sklep załatwił ;)

Klamki przed fl bez problemu pasują do po fl tylko przed fl są aluminiowe a po fl plastikowe

klamka naprawiona, kupiłem za 70zł z wersj przed fl i pasuj normalnie, tak jak pisał wczesniej kolega róznica materiału i to na +

Amortyzatory
Powrót