Światła dzienne

• Autor wątku Autor wątku qwerek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

Wybierz jedną opcję (a)-(e) i jedną (1)-(2). Przejechałem z fabrycznym sprzęgłem:

• Łącznie głosujących
    19
Q

qwerek

Guest
Ostatnio zacząłem się zastanawiać czy w przednich kierunkowskazach 147 nie ma dodatkowego miejsca, w które mogło by się zmieścic ze 20-30 białych diód, żeby zrobić sobie światełka do jazdy w dzień? Może ktoś próbował i mu się udało :) lub nie :( ?. I mała ankieta dla posiadaczy JTD proszę podać moment obrotowy auta i kilometry dokonywania zbrodni :)

Instrukcja obsługi ankiety. Proszę uprzejmie zaznaczyć dwa kółeczka: jedno kółeczko w sekci a-e i jedno w sekcji 1-2. Czyli razem dwa kółeczka. Śmiało ;)

światła do jazdy dziennej montowane w kierunkach sa nielegalne i niezgodne z prawem

Ostatnio zacząłem się zastanawiać czy w przednich kierunkowskazach 147 nie ma dodatkowego miejsca, w które mogło by się zmieścic ze 20-30 białych diód, żeby zrobić sobie światełka do jazdy w dzień?

Wiem, że kolega Shrek2oo7 wykonywał takiego moda i z tego co kojarze to doprowadził go do końca.
Z nim musiałbyś pogadać.

zrobił to , ale wygląda nieciekawie, w dzień człowiek nie jest prawie w stanie zauważyć że kierunki mu mrygają, poza tym, światła dzienne w kloszu migaczy są tak samo nielegalne jak taśmy ledowe w kloszach leflektorów, ja sam pewnego czasu bardzo napaliłem sie na swiatła dzienne, ale. na tym sie skonczyło, bo nie maich gdzie wstawić

potawierdzam... takie oświetlenie nie ma legalizacji i w razie kontroli możesz się dowodziku pozbyć tak jak Ci co wkładają ksenony do zwykłych reflektorów

Amortyzatory
Powrót