• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Pompa wspomaganoia Kamoka

patkapiak

Nowy
Auto
147
Hejka , niecały miesiąc temu mechanik wymienił mi pompę wspomagania na nową marki Kamoka. Do przedwczoraj wszystko działało bez zarzutu i w sumie nadal działa...ale ...ale zaczęła strasznie wyć. Myślicie,że mam się szykować na kolejne koszty albo reklamacje? Wcześniejsza pompa też zaczęła wydawać dziwne dźwięki a później padła:(((

Sprawdź poziom płynu do wspomagania.

Wysłane przy użyciu Tapatalka

Jak jest płyn, nie ma wycieku, to niestety, ale fakt, że jest to pompa Kamoka, nie wróży dobrze -> mogła paść.
Pierwszy z brzegu temat z neta:Przechwytywanie.JPG

niech kasę oddają i kup coś porządniejszego, jak kolega wyżej napisał poczytaj sobie opinie to ci się odechce cokolwiek od kamoki kupować

Nawet mnie nie strasz :(:(:(

Nie straszy, tylko stwierdza fakty. Masz nauczkę na przyszłość, że jak już masz coś kupić z Kamoka to się zastanów dwa razy i nie kupuj:P Reklamuj pompę wspomagania, niech oddają pieniążki i rozglądaj się za nową, jak coś znajdziesz to poczytaj opinie przed zakupem.

Fakt mam nauczkę:( Będę musiała zrobić tak jak radzicie,innego wyjścia nie widzę.

Napisz jaki masz silnik bo mam pompę wspomagania w idealnym stanie do TS'ow

Amortyzatory
Powrót