K
kawonczyk2312
Guest
Witam. Kupilem ostatnio AR i mam pewien problem, a mianowicie chodzi o kontrolkę, która ciągle się świeci (żarówka z wykrzyknikiem w środku). Co ona oznacza? Całe oświetlenie działa w środku i na zewnatrz. help
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Witam. Kupilem ostatnio AR i mam pewien problem, a mianowicie chodzi o kontrolkę, która ciągle się świeci (żarówka z wykrzyknikiem w środku). Co ona oznacza? Całe oświetlenie działa w środku i na zewnatrz. help
Ja właśnie mam pytanie o wymianę żarówki stopu. Jak się zdejmuje ten klosz (zakładam, że od środka się nie wymienia)?
edit. najciemniej pod latarnią - wszystko jest w instrukcji obsługi, przepraszam za zaśmiecanie![]()
Dla wersji z wyświetlaczem wielofunkcyjnym cyfrowym: po obróceniu kluczyka w wyłączniku
zapłonu w położenie MAR, lampka sygnalizacyjna w zestawie wskaźników zapala się, ale powinna zgasnąć po około 6 sekundach..
Dla wszystkich pozostałych wersji: komunikat + symbol pojawią się na wyświetlaczu wielofunkcyjnym rekonfigurowanym, gdy wystąpi uszkodzenie następujących świateł:
- pozycyjnych;;
- stop i odpowiedniego bezpiecznika;
- tylnych przeciwmgielnych;
- oświetlenia tablicy rejestracyjnej.
źródło: instrukcja
No faktycznie:agree: Dziękidlatego, że o spalonej żarówce świateł mijania nie informuje