Oświetlenie bagażnika

• Autor wątku Autor wątku Kondi
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
K

Kondi

Guest
Witam!
Mam takie pytanie:) Więc nie działa mi oświetlenie bagażnika. Kupiłem i wymieniłem żarówkę i dalej nic, nie działa. Po porównaniu żarówek stwierdziłem że ta poprzednia też nie jest przepalona. Co może być przyczyną że nie działa. Bezpiecznik? Jak tak to który?? Pzdr.

Miałem cos takiego w dwu letnim Fiacie Punto II- rozebrałem zamek bagażnika(w zamku jest przełącznik zaświecający to światełko) i popryskałem po stykach kontaktem w sprayu do oczyszczania styków- pomogło- światło wróciło do bagażnika:)

Przyłączam się do pytań ponieważ mam ten sam problem, jest jakiś bezpiecznik od tej lampki??
Mógłby ktoś wrzucić, podać link - do schematu wszystkich bezpieczników(który do czego jest) bardzo o to proszę.

Przyłączam się do pytań ponieważ mam ten sam problem, jest jakiś bezpiecznik od tej lampki??
Mógłby ktoś wrzucić, podać link - do schematu wszystkich bezpieczników(który do czego jest) bardzo o to proszę.
Instrukcja obsługi... (!)

Witam. Jak kupilem auto nie bylo oswietlenia bagaznika. Wymienilem zarowke i dalej nic. Zamierzalem sprawdzic wiazke i stycznik zamka (to, ze na wskaznikach wyswietla sie info o otwartej klapie nie ma zwiazku z oswietleniem bagola) ale na szczescie przyjzalem sie samej lampce. Okazuje sie, ze mozna bez problemu wpiac kostke do lampki mimo iz styki nie trafily na swoje miejsce, czyli kostka wpieta a styki obok kostki. Poprawilem styki i wszystko gra. Pozdro.

Amortyzatory
Powrót