Wymiana filtra kabinowego AR 147

To jest jedno i to samo. Są tylko dwa warianty, albo jeden duży, albo dwa mniejsze.

Witam wszystkich..tylko nikt nie wspomnial o filtrze k1033..bo to jest kabinowy a tamten podwojny kabinowy od klimy..
Bzdura jakaś. 147 zawsze miało podwójny filtr (wynika to z ilości miejsca do montażu).
Pojedynczy duży to był w autach gdzie filtr był montowany na wlocie powietrza nawiewu np jak w 156 przed FL.

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Podwojny filtr to wiem ze jest w miejscu gdzie trzeba sie nagimnastykowac..tylko ze u mnie w 147 jest jeszcze pod podszybiem miejsce na taki filtr podluzny..

Podwojny filtr to wiem ze jest w miejscu gdzie trzeba sie nagimnastykowac..tylko ze u mnie w 147 jest jeszcze pod podszybiem miejsce na taki filtr podluzny..
Nie ma ramki fabrycznie tam.

Bzdura jakaś. 147 zawsze miało podwójny filtr (wynika to z ilości miejsca do montażu).
Pojedynczy duży to był w autach gdzie filtr był montowany na wlocie powietrza nawiewu np jak w 156 przed FL.

Bzdura jakaś. Dwa tygodnie temu wymieniałem u siebie i zakładałem jeden. Może zależy to od producenta i akurat taki mi sprzedano. Wymiar miał dokładnie taki jak złożone do kupy dwa małe.

Bo jeden duży wejdzie ale będziesz go zginał to montażu. Dlatego zrobili dwa osobne.

A możesz podać kto popełnił takie coś?

Amortyzatory
Powrót