Oryginalne radio + odtwarzacz mp3

A jak sprawdzić kiedy mam wyprodukowane radio?? Bo nie mam żadnego numeru z kropką jak tan 17.3

Chciałem sprawdzić czy mam to przejście na zmieniarkę a nie chce mi się isc do garażu mam dość daleko:/

Zainteresował mnie ten temat, i mam kilka pytań. Bo jeśli okaże sie, że klawisze działają to co wtedy? Kupujemy taki kabel jak kolega wyżej? Podpinamy pod niebieską kostke, która jest od zmieniarki, stosujemy przejsciówke z RCA na Jacka, podpinamy ipod'a i tyle? I czy jeśli się nie lutuje tylko podepnie ipod'a to cd zostaję? A i jak wyprowadzić ten kabel, żeby ipod podpiąc?
W domu mam taka przejscióweczke nada sie?
DSCN4651.JPG

jezeli klawisze nie zadzialaja to jest jeszcze opcja z przelacznikiem :)

Kupujemy taki kabel jak kolega wyżej? Podpinamy pod niebieską kostke, która jest od zmieniarki, stosujemy przejsciówke z RCA na Jacka, podpinamy ipod'a i tyle?

Możesz kupić taki kabel który jest zakończony minijackiem :)

A i jak wyprowadzić ten kabel, żeby ipod podpiąc?
Zależy gdzie chcesz trzymać tego ipoda? W schowku? czy może masz tego małego i poda to powinien się chyba zmieścić w tej szufladce obok chowanego uchwytu na kubki.

właściwie wszystkie które są dostępne na allegro z minijackiem są mono. dlatego ja pytałem czy myślicie że ten jest stereo. napisze jeszcze do gości i go o to zapytam. a w kwestii przeprowadzania kabli to ja też bym chciał się dowiedzieć jak je pociągnąć do schowka.

kupujesz przelacznik, taki dwu-pozycyjny (on off), dwa kabelki i podpinasz jeden kabelek do kazdej z nozek przelacznika. drugie konce kabelkow podpinasz pod piny oznaczone data + i data - czy jakos tak. bylo to opisywane na forum a ja z glowy to tak na 100% ci nie powiem. chyyyba wylacza sie radio, przelacz prztyczek i wlaczasz radio. ot cala filozofia :)

A czy u was bez żadnych przeróbek jak wciskacie src+on to napis changer pojawia się na cały czas?? Bo u mnie pojawia się na jakieś pół sekundy i potem przełącza na CD albo tuner.

stycznosci z tym czyms nie mialem wiec trudno mi powiedziec. z ogledzin wyglada ze powinno dzialac jak w opisie. tylko ze jest jedno ale. poniewaz to "cos" symuluje zmieniarke, to nie wiem czy po podlaczeniu kostki do radia nie stracisz mozliwosci sluchania plyt cd gdyz radio przelaczy sie w tryb zmieniarki. ale to tylko moje gdybanie :)

Witam
Mam małe pytanko, czy piosenki w tej kombinacji można zmieniać w przełącznikach w kierownicy i w radiu czy tylko w podłączonej mp3?

W tej kombinacji?

Jeśli chodzi Ci o kabel miniISO-minijack to tylko zmiana poprzez odtwarzacz mp3.
Jeśli o xcarlinka to zmiana utworów może być dokonywana z kierownicy.

Amortyzatory
Powrót