K
kawonczyk2312
Guest
witam
mam takie pytanko.. Szyby w mojej AR ciezko sie domykają czasami nawet musze raką pomóc zeby sie domkły.. Miał juz ktos taki problem moze ktos pomóc jak to naprawic?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Niestety ale może trzeba by było przesmarować wszystko, łącznie z koszulkami linek oraz całym silniczkiem napędzającym i wtedy sprawdzić jak się zachowuje
Zdejmij boczek bo tak to Ci nie powiemy. U mnie też podnosiła tak ciężko jak by wcale rady nie dawała. Przesmarowałem smarem teflonowym i jest rewelacja wiadomo nie jest tak jak z fabryki ale i nie jest beznadziejnie źle. Ja tam myślę że to nie wina trybów ale być może padnietego ślizgu, odkręć boczki i zobacz. Masz link http://www.forum.alfaholicy.org/zro..._drzwi_wymiana_ogranicznika_drzwi_lewych.htmlPanowie a ja mam inny trochę problem z prawej strony z szybą;/ w dół idzie ładnie ale w góre nie chce isc ale ruszy delikatnie i silnik warczy. Wcześniej żadnych obaj nie było nagle się tak stało czy to silniczek poszedł na trybach?