Fotele z wersji TI

drift-r

Nowy
Auto
AR 147 1.6TS Distinctive 2001
Zastanawiam się nad zmianą foteli, gdyż poprzedni właściciel trochę je zaniedbał i wybór padł na te z wersji Ti lub ewentualnie z AR GT.

03BNE070236825B.jpeg

Przeglądając ogłoszenia natrafiłem na jedno które mnie trochę zdziwiło, gdyż kolor skóry na środku tylnej kanapy jest trochę inny niż reszta. Tu pytanko do posiadaczy takich foteli - czy to normalne? Fotka tych foteli poniżej.

1479937306_3

pewnie podarte było i dolepił

Przednie tak, ale tył nie pasuje niestety. Sam chciałem założyć bananowe z GT, ale chyba pozostaje jedynie kupić czarne z TI, albo dać do obszycia na banan te co mam.

ja też mam wszystko w jednakowym kolorze. Tak jak napisał bocian, pewnie się podarła np. podczas sobotniej akcji na tylnej kanapie i właściciel chciał zalepić. Oto efekt :)

Muszę chyba podjechać i je obejrzeć. Sprzedający napisał mi, że to normalka i tych skórach tak jest. Ciekawa ta jego teoria bo jakoś nigdy mi nie wpadło w oko by coś w tym stylu było w jakiejś innej. No ale zobaczę to się przekonam jaka jest ta różnica koloru w rzeczywistości. Taki kawałek w sumie jak już by był obszywany to przecież można było lepiej dobrać kolor.

Wg. mnie fotele z Ti mają jednak jedną wadę, a mianowicie trzeci zagłówek, a wyjęty wygląda trochę kiepsko. Ja chyba do swojej kupię bananowe zwykłe skórki, jak dobrze pójdzie to będę miał już w sobotę.

no wyglądają ładnie , wersja europa i do tego grzanie
wszystko niby super

no i banan jest ok :P
P8221214.jpg

Ostatnia edycja:
No twoja wyglada pięknie. Mam tylko nadzieję, że wyglądają tak jak na zdjęciach i sprzedający będzie chciał wziąć w rozliczeniu stare fotele.

na foto widać tylko słabe zużycie na boku fotela kierowcy ( nic więcej tam nie widzę )
ładne
powodzenia życzę

Cały problem jest w tym, że akurat te fotele ze środkiem w innym kolorze są w najlepszym stanie. No ale będę pewnie szukał dalej.

jak te z tym "innym" środkiem są dobre i reszta ci też pasuje ( cena itp ) to bier - ino dolicz se koszt tapicera co by to dobrze dobrał i zamienił tą "łatę"

no to jest was już dwóch bo shreku jedzie je oglądać ( tylko sami sobie ceny nie podbijajcie dopytując sprzedawcy - bo jak poczuje że ma kilku chętnych to lipa z negocjacji )

No bez przesady żebym miał cenę podbijać. Shreku jedzie i ok, mnie się aż tak na chwilę obecną nie śpieszy :) Jak będziesz po oględzinach i ewentualnym zakupie to napisz bo stan ze zdjęć super a cena całkiem przyzwoita.

Trochę taka jasna skóra mi do koloru karoserii na chwilę obecną nie pasuje. Ogólnie fotele z Ti podobają mi się bardziej.

Amortyzatory
Powrót