Witam!
Mam takie pytanie, otóż tuż po kupnie mojej alfy zaczął klękać mi pilot na kluczyku - mam zapasowy ale bez przycisków, generalnie nie przeszkadzało mi to, ale postanowiłem się trochę wsiąść teraz za to. Otóż tak na samym początku bardzo słabo reagował na przycisk klapa bagażnika, pewnego dnia nie zareagowała w ogóle i się skończyło - styk jest na pewno wyłamany bo słychać go jak lata w kluczyku. Potem klęknęło otwieranie i zamykanie drzwi, na szczęści mam centralny w drzwiach. Tak więc siadły wszystkie przyciski, lampka też już się nie świeci, jakiś czas po tym wszystkim dawała znaki życia ale teraz takowych nie stwierdzam. Do tego wszystkiego tuż przed kupnem sprzedający poinformował mnie, że w aucie padł alarm, który był domontowywany w GANINEXIE jeszcze przez pierwszego właściciela. Na razie chciałbym zreanimować kluczyk i tutaj moje pytanie, czy jeżeli kupię kluczyk używany na allegro i przełożę wszystkie bebechy to zadziała wszystko czy trzeba go będzie jakoś przyuczać i czy w ogóle taka operacja da radę i ma sens, kartę CODE posiadam. Pozdrawiam i dzięki za wszelkie rady