M
michal1mma
Guest
Witam dzisiaj zobaczyłem, że w moich przednich reflektorach jest para, czym może być to spowodowane??? Z góry dzięki za odpowiedzi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
nieszczelnościączym może być to spowodowane???
ja wygrzewałem suszarką i mam ślady po kroplach wody od wewnątrz i za cholerę nie wiem jak to wyczyścić bez rozbierania lampyteż parowały, tak jak napisano wyżej - silikonem przejechał naokoło spojenie plastiku z szybką i gra.
ja wygrzewałem suszarką i mam ślady po kroplach wody od wewnątrz i za cholerę nie wiem jak to wyczyścić bez rozbierania lampyteż parowały, tak jak napisano wyżej - silikonem przejechał naokoło spojenie plastiku z szybką i gra.
Witam
Jeżeli je silikonowałeś ( u mnie nie było trzeba) to zanim odwrócisz uszczelkę, podłóż coś pod nią by była wyższa (no zwój "teflonu" do rur) dekiel powinien mocno siedzieć- u mnie pomogło, jeśli nie będziesz mieć poprawy poszukaj pęknięć na obudowie. Ale powiem Ci, że stawiam na uszczelkę + niedokładne wysuszenie reflektora - dla pewności osusz go włączonymi na jakiś czas lampami (krótkie+długie) z otwartym deklem.
Pozdrawiam