Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Stary jestem i nie kumam czaczy . Możesz mi to prostymi słowami ???A powiedz mi frytki robisz non stop na tym samym oleju czy co jaki czas wymieniasz, bo życzę powodzenia jak na starym oleju sobie frytki zrobisz
Słyszałem też opinię, że olej powinno się wymieniać co ileś tam km(w tym przypadku podane przez Łobuza 15 tys) oraz po roku (jeśli się nie nakręci tych 15 tysiaków). Prawda to czy nie? Straci olej swoje właściwości po roku używania, czy można śmiało czekać "na przebieg" ?
Słyszałem też opinię, że olej powinno się wymieniać co ileś tam km(w tym przypadku podane przez Łobuza 15 tys) oraz po roku (jeśli się nie nakręci tych 15 tysiaków). Prawda to czy nie? Straci olej swoje właściwości po roku używania, czy można śmiało czekać "na przebieg" ?
Witam was. Mam krótkie pytanie. Niedawno kupiłem alfe 147 i nie wiem kiedy mam wymienić w niej olej. Czy w alfie jest jakis komunikat/ kontrolka, która zapala sie po przejechaniu określonej liczby kilometrów>?