dodatki czyszczące silnik do oleju i benzyny

misza

Nowy
Auto
AR 147 2.0 TS Selespeed
A co ci się z autem dzieje że chcesz używać czarodziejskich eliksirów?

Liqui Mmolly jest jak "gorący kubek" - po prostu go zalej - nie oczekuj cudu nad Wisłą, ale silnik lekko CI oczyści :)

P.S Zalewałem i polecam (nie jest to żaden "cudotwórczy preparat w stylu +600 KM, lub "nołsmołk" )

wyciągniecie pieniędzy jak pieniędzy ale wiecej szkody mogą narobić jak pożytku. Znajomy wlał do autka i tak mu polepszyło ze wtryski ma do wymiany. Interes życia

wyciągniecie pieniędzy jak pieniędzy ale wiecej szkody mogą narobić jak pożytku. Znajomy wlał do autka i tak mu polepszyło ze wtryski ma do wymiany. Interes życia

to co takiego wlał, bo majac już 3 auto z systemem wtrysku paliwa CR nigdy nie doświadczyłem czegoś takiego, żeby coś padło.. Konkrety Panowie, a nie sąsiad sąsiada miał i wlał i coś wybuchło:) podobnie jak stereotypy o alfach, ale coż pewnych rzeczy nie przeskoczysz.

---------- Post added at 18:57 ---------- Previous post was at 18:54 ----------

Wszystkie te dodatki to "pic na wodę" nic nie dają chodzi o wyciągniecie pieniędzy.

ciekawa teoria. Czym popatra, że tak sie zapytam? Ja przy wymianie oleju podczas jego wymiany dolałem płukanke i z silnika wyleciała dosłownie smoła, a silnik sie jeszcze nie rozpad po zastosowaniu tego specyfiku. Z góry pisze że nie jestem żadnym sprzedawcą tego typu specyfików.

Ostatnia edycja:
i od takich właśnie biorą się złe opinie na temat np. alf(że to ch... nie samochód). nie używają takich rzeczy a źle się wypowiadają na ich temat. ja wcześniej nie stosowałem nic, potem marketowe STP ,aż potem LM i czuje że mi wtryski odżyły a silnik chodzi jak pszczółka,więc plisss darujcie sobie dodawanie złych komentarzy.

poza spalaniem które jest jakieś kosmiczne to w sumie nie dzieje się nic. troche kopci ale tak na prawdę to nie wiem czy kopci czy to para wodna (bo przy takim spalaniu nie zdziwiłaby mnie jej ilość). czy kopci bardziej niż inne czy tak samo też nie wiem. spalanie też w sumie nie wiem czy takie bardzo duże (w korkach kosmos ale jak jeżdzę wieczorem bez korków to robi się całkiem akceptowalne). zrobiłem reset parametrów adaptacyjnych i zobaczymy czy to coś zmieni. prparaty czysta profilaktyka a mam zamiar zmienić olej więc trzeba podjąć jakąś decyzje.

marekshino kup sobie to zobaczysz skład ,widzę że coś jesteś anty do różnych specyfików. ale ok poczekamy aż ci się wtryski zarypią to pewnie zaczniesz nowy temat CZYM WYCZYŚCIC WTRYSKI-ALFA NIE JEDZIE.

Amortyzatory
Powrót