Jaki wygląda drucik do mocowania żarówki??

Nitro

Nowy
Auto
Była AR 147 1,9 jtdM 16v 140km, Jest 159 2.4 JTDm Q4
Witam mam problem. Probowalem wymienic zarowke w AR 147 przed liftem i niestety jakims cudem spadl mi drucik po odgieciu go .Tak spadl ze zawisl gdzies na kablach czy czyms innym i nie mam do niego dojsca w zaden sposob. Chodzi o ten przy światłach mijania , żarówka h7. Problem tkwi w tym że nie moge znalezc nigdzie takiego na sprzedaz a lampy calej nie chce kupowac. Na szrotach tez szukalem ale nie ma nigdzie w mojej okolicy. Znalazlem na aukcji podobny (tak mi sie wydaje) i prosilbym o ocene czy to taki sam jak w naszych alfach czy moze inny?

http://allegro.pl/volvo-s80-spinka-blaszka-oprawka-zarowki-lampy-i2053411455.html

Może ktoś ma taki na sprzedaż albo wie gdzie/ u kogo można dostać taki? a jak nie to może zdjęcie jak wygląda żebym mógł porównać z tymi co znajde z innych samochodów.

Pozdro i Szerokości :)

nasze sa inne ,przy naszych ta zlaczona koncówka jest zawiasem a pojedyncze druciki sie wpinaja za takie noski, namotalem:P

wyjać drugi i symetryczny dorobic z twardego drutu i takiego samego przekroju...?

nie chce go wyjmowac bo pozniej nie wloze albo jeszcze spadnie a aparatem jak robie to slabo co kolwiek widac. Moja reka niestety juz probowala sie tam dostac i ciezko co kolwiem zrobic a efekty napisalem wyzej ... trzeba chyba do tego "chinskich raczek" albo szczuplejszych. :)

Ponawiam pytanie : ''Może ktoś ma taki na sprzedaż albo wie gdzie/ u kogo można dostać taki? a jak nie to może zdjęcie jak wygląda żebym mógł porównać z tymi co znajde z innych samochodów.''

Dzieki z góry za odpowiedzi/ podpowiedzi

dzieki wielkie ...prubuje jakos sie dopatrzec ale ciezko zauwazyc dokladny ksztalt :)

---------- Post added at 23:16 ---------- Previous post was at 20:37 ----------

Zamykam temat.
Przestaje szukać drucika i zamiast tego wolałem zamówić u Proxim@Ar lampy z soczewkami :)

a ja kurde całą noc rysowałem

Bez tytułu.jpg
:lol:

dzieki za zainteresowanie tematem i rysunek pogladowy :) . Musze przyznac ze talent masz :]

Ja bym poszedł do blacharza od alf i napewno jakiś rozbity reflektor by się znalazł a w nim drucik.
W końcu pierwsze śniegi niedawno spadły i niejeden zapomniał jak się jeździ po śliskim :-)

w alfie mojej kobiety mialem ten sam problem..... kolega chcial jej wymienic zarowke i posial drucik.

musialem kupic uzywke (rozbita) na allegro dla samego pieprzonego drucika....

Amortyzatory
Powrót