Witam, jest to mój 1 post i od razu mam prośbę: czy ktoś mógłby mi sprawdzić ten numer VIN? : ZAR93700003423779 . Jutro wkleję też link do ogłoszenia od tym pojeździe i bedę prosił o wasze opinie czy warto go kupić (po lifcie, 1.9 jtd). Pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
MVS found for VIN ZAR93700003423779z tego co wiem to samochód miał szkodę parkingową i miał wymieniany prawy przedni błotnik (widziałem fotki), ale nie wiem czy jeszcze czegoś nie widać niepokojącego na zdjęciach. No i może ktoś zna działający dekoder vin tej alfy? Bo bankowo vin podałem dobry, tylko dekoder nie działa (sprawdziłem na 2 innych vinach podanych na innych aukcjach- nie znalazł ani 1)
Panowie mam podobną prośbę jak kolega....na podanej stronie wyskakuje mi error i nici ze sprawdzenia.
ZAR93700005056317 link http://otomoto.pl/alfa-romeo-147-1-6-5dzwi-z-niemiec-serwis-aso-C22552708.html
Prosił bym o pomoc,juro chce jechać sprawdzić autko,a chciałbym coś więcej wiedzieć![]()
Dziękia co do samego auta to jak się Wam patrzy? Dobra maszyna czy "przekręcona"
100tys dla 10 letniego auta z niemiec?
Łatwo sprawdzić to rozumiem podpiąć pod komputer?
to chyba jeździsz tylko do kościołaja w 4 letniej mam 15tys.km przebiegu
![]()
to chyba jeździsz tylko do kościoła