ja jeżdzę po lusterkach bo do tyłu i tak nic nie widać. Mała szyba i zagłówki.
Po włączeniu wstecznego wycieraczka ma pracę ciągłą. Przetrze szybę a później piszczy. Powinna włączyć się raz. albo raz na jakiś czas.
Gdiześ wyczytałem, że ELMoskim kalbem można konfigurować takie rzeczy ale nie wiem jak. Nie mogę znaleźc tego tematu.
siapek samą gumę pod pks-em wymienialiśmy z tyłu w wycieraczce z Alcoskiej wycieraczki przekładaliśmy.
-> Jadąc Alfą, czujesz jakby Twoją duszę lizali aniołowie <-
--- 148,7 KM @ 4200 obr/min ---
--- 331,2 Nm @ 2165 obr/min ---
www.cinsoft.pl
Jest jeszcze jeden patent odnośnie tylniej wycieraczki a mianowicie zastąpieniem jej wycieraczką tylną od Fiata Seicento jest nie mal identyczna różni sie od orginalnej Alfoskiej tylko długością co nie ma zadnego wpływu na poprawne jej działanie a co za tym idzie jest napewno tańsza od orginału.Żeby jeszcze bardziej oszczedzić na kosztach wystarczy kupić pióro wycieraczki od Fiata 126p i przełożyć sama gume pasuje idealnie do wycieraczki Fiatowskiej a cena pióra od Malucha to 10 zł
Sam mam takie rozwiązanie w 147-ce i spisuje się na medal.
my z kilerem_911 kupowaliśmy normalne pióro odpowiedniej długości za 6zł firmy Alca. i zmieniliśmy samą gumę
Panowie zrobiłem zgodnie z Waszymi radami tzn. zakupiłem zwykłą wycieraczkę za około 8 pln (tesco) i wymieniłem samą gumę. Wszystko chodzi jak należy. Thx.