K
krest1
Guest
Problem jak w nazwie tematu - bella w środku miasta łapie maksymalnie 3 stacje, a nawet jak złapie, to często przerywa, pika co jakiś czas. Jakieś pomysły?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Sama antena też może być walnięta. Przykład- na początku radio słabo łapało stacje, wykręciłem antenę, ojciec przyłożył palec do wyjścia na antenę i cud- radio śmiga ;D
Zacznij od tego, nieinwazyjnego sposobu.
odkręć antene i przyłóż jakiś drut,śrubokręt. Jak będzie lepiej kup nową antenę.Jakbym nie miał anteny, to bym się nie pytał.
A radia nie mam obecnie czym wyciągnąć.
znów Tadeusz Drozda dopi***olil żarta.i tak jeździsz z ojcem na dachu ???
i tak jeździsz z ojcem na dachu ??? ...sorry nie mogłem się powstrzymać
odkręć antene i przyłóż jakiś drut,śrubokręt. Jak będzie lepiej kup nową antenę.
u mnie też radio slłabo grało a antena wyglądała na dobrą. Wsadziłem śrubokręt w gwint i zaczęło odbierać bez szumów i łapało stacje, których wcześniej nigdy nie znalazło.
radio możesz wyjąć za pomocą drucików albo cienkiego śrubokręta
znów Tadeusz Drozda dopi***olil żarta.
kolego miałem ten sam problem, ciągle mi trzeszczało i gubiło stacje, początkowo myślałem że to wina kabla łączącego antenę z radiem ale okazało się że to wina samej anteny, która wyglądała całkiem dobrze a okazało się że nie ma przejścia. Sprawę załatwiła nowa antena z allegro , koszt 35zł. Radio działa i odbiera wszystkie stacje.
ps jeśli będziesz kupował antenę to sprawdź ile kabli z niej wychodzi bo są różne typy