Lukasz A.
Moderator
Nie moge nawet siora próbowała ze swojego.
A wpisałeś IBAN i SWITCH mojego banku?
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Nie moge nawet siora próbowała ze swojego.
IBAN i SWIFT owszem w banku powiedzieli mi,że przelew nie jest możliwy prawdopodobnie dlatego bo nie ma konta walutowego.Jutro przeleje kaske ojciec ze swojego konta bo dzisiaj jest w arbeit.Do przelewów zagranicznych oprócz nr konta potrzebny jest też kod SWIFT czy BIC i IBAN.
A przelew z UK do PL niewątpliwie jest takim przelewem...
Żebyś wiedział non stop jakieś problemu miesiąc temu w ogóle wypłaty nie wpływały na konto bo system im padł i tak przez 3 tygodnie ludzie kase z banku wybierali a pożniej zonk bo saldo na minusie.Ja normalnie przelewałem kasę z zagranicznych kont na swoje i nie było problemu.jony zmień bank![]()
Ulster Bank,ale w sobote mam wolne i już jestem umówiony na założenie konta w NothernPewnie to jakiś Amber Gold, nie bank![]()
akurat nie miałem Ciebie na myśli.. ale patrzyłem sobie jak ludzi z listy wsysa.. ty masz problem z przelewem.. a reszta? eh.. nie chce się denerwować.. w międzyczasie miałem okazje od kolegi kupić ww "zmieniarkę" bo kupił nie czytawszy że mu nie podejdzie po cenie niższej niż w zakupie grupowym.. ale stwierdziłem że nie będę leciał w hu... skoro się wpisałem i ludzi w bu..a robił czekających aż się uzbiera.. wpisuje się na listę to cholera nie rezygnuje i płacę odrazu jak trzeba.. ale nie.. to się ludzie nagle tłumaczą że wydatki a to że co innego... a to po uja się wpisywali? też miałem przypadek że jestem w cholerę w plecy, ale jakoś nie robię sobie jaj skoro się wpisałem.. poprostu powinien być jakiś pieprzony blacklist na forum odnośnie zamówień.. albo jakieś wpłacanie głupiej zaliczki przy wpisaniu na liste i przepadek jej na rzecz pokrycia podwyższenia ceny przez rezygnacje ...... wpisuje się to kupuje a nie kurna rozmyślam!Mnie nie wessało
to dziwne że bez SWIFTa jej idzie, pewnie automatycznie jej dorzucaDziwne nie mam konta walutowego czy jak to sie zwie a
Siostra z Niemiec mi normalnie przysyła nawet nie musiałem nic w banku ustawiać itd. wysłała i dochodzi mi normalnie Bank ING konto internetowe
Podałem tylko nr konta i wszystko
Opcja 1, za tydzień opcja 2.Panowie sprawa ma się następująco.Z racji tego że nadal czekam na wpłaty (ci co nie wpłacili wiedzą o kim mówię) i nie chcąc psuć nerwów tym co wpłacili przedstawiam trzy opcje:
1.czekamy na resztę wpłacających,
2.podnosimy cenę za sprzęt,
3.kończymy zabawę i oddaję wszystkim kasę.
Słucham decyzji.
Lubię to!też miałem przypadek że jestem w cholerę w plecy, ale jakoś nie robię sobie jaj skoro się wpisałem.. poprostu powinien być jakiś pieprzony blacklist na forum odnośnie zamówień.. albo jakieś wpłacanie głupiej zaliczki przy wpisaniu na liste i przepadek jej na rzecz pokrycia podwyższenia ceny przez rezygnacje ...... wpisuje się to kupuje a nie kurna rozmyślam!
Oczywiście opcja 1,Panowie sprawa ma się następująco.Z racji tego że nadal czekam na wpłaty (ci co nie wpłacili wiedzą o kim mówię) i nie chcąc psuć nerwów tym co wpłacili przedstawiam trzy opcje:
1.czekamy na resztę wpłacających,
2.podnosimy cenę za sprzęt,
3.kończymy zabawę i oddaję wszystkim kasę.
Słucham decyzji.
Moje posty pozostają niezauważone... Mogę prosić cenę na PW?Dobra, ja się w tle dowiem czy jednak może pasuje toto do RNS4 (Connect Nav w 156), a Ty proszę podaj mi cenę na PW.
Ile osób zapłaciło??