Zmieniarka mp3 - zapisy na II turę

Ja jestem teraz w Anglii. Wracam w niedziele, od razu możemy zaczynać akcje :)

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Działamy, w niedziele zrobię temat i wszystko ogarnę bo teraz jestem w Anglii u rodziny na świętach wiec nie mam za bardzo czasu i dostępu do kompa.

Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka

Jak można dopisać się do listy, też jestem zainteresowany.

Pytanie.

Panowie na wstępie przepraszam, jeśli nie w tym temacie, ale chciałbym się dowiedzieć czy do takiej wtyczki jak na zdjęciu będzie pasować taka zmianiarka?
attachment.php

Załączniki

• 20140506008.jpg
    20140506008.jpg
    100.7 KB · Wyświetleń: 221
Dzięki za odpowiedź.
Czy jakakolwiek zmieniarka będzie działać? Chciałbym taką o której mowa w temacie.
Posiadaczem Alfy jestem od niedawna i znalazłem ten właśnie kabel w bagażniku, jakaś inna ewentualna możliwość zamontowania takowej zmieniarki istnieje bez większej ingerencji w deskę rozdzielczą?

Do tych zmieniarek mp3 jest w komplecie kabel z niebieską kostką którą podłączasz do fabrycznego radia z tyłu.

A tak przy okazji. Gdzie fabrycznie montowana jest ta oryginalna zmieniarka 10cd? Nabyłem ostatnio używaną i póki co podłączyłem i pociągnąłem kabel do bagażnika ale sama zmieniarka nie jest przykręcona. Docelowo wolałbym żeby nie latała luzem z oczywistych powodów.

wystukane tabletem o paluchy ;)

Schemat na EPER pokazuje, że zmieniarka jest przytwierdzona do konstrukcji z dwóch ramek, na lewym boku tapicerki (po otwarciu klapy bagażnika), a ramki chyba są przytwierdzone to obudowy subwoofera BOSE, bo ta zabudowa dla Bose chyba jest troszeczke inna niż w wersji bez systemu BOSE. Tak się mnie przynajmniej wydaje ;)
83.jpg

link do całego opisu:
http://eper.fiatforum.com/eper/navi...3&WINDOW_ID=2&SGRP_COD=21&SGS_COD=0&DRW_NUM=4

To już mi trochę pomaga :) Jeszcze tylko fajnie by było zobaczyć fotkę jak to wygląda w rzeczywistości i będzie gitara :)

wystukane tabletem o paluchy ;)

a tak btw: gdzie najlepiej zamontować to urządzenie mp3? tak żeby nie przeszkadzało, ale było pod ręką kiedy trzeba ;) dużo jest "zabawy" by pociągnąć przewód do schowka po stronie pasażera? jakieś przydatne wskazówki? Czy ktoś też może powiedzieć czy poziom głośności z mp3 jest na takim poziomie jak muzyka z cd czy jak ta z radia ? bo jednak różnica jest paru stopni między cd / radiem , a fajnie by było gdyby ten poziom był jednak taki sam między mp3 / radio ;)

że zmieniarka jest przytwierdzona do konstrukcji z dwóch ramek, na lewym boku tapicerki (po otwarciu klapy bagażnika),
u mnie zmieniarka jest po prawej stronie bagażnika, ma specjalne mocowanie i wytłoczkę z tapicerki.po lewej mam BOSE
wszystko oryginalne. Jak znajdę fotkę to później dorzucę

Amortyzatory
Powrót