Problem z Fiatecuscan

• Autor wątku Autor wątku Marcuss
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Powinieneś dostać CD ze sterami :) Zainstaluj odpowiednie dla Twojego systemu operacyjnego, i później czeka Cię Manadżer Urządzeń i ustawienia portów COM.

i niestety mam problemy już przy samych ustawieniach, komputer nie umie znaleźć interfejsu
Miał już ktoś taki problem i wie jak to zrobić?? oczywiście telefon ich pomocy technicznej nie działa...

Musisz jeszcze w ustawieniach FESa wybrać odpowiedni kabelek, który zakupiłeś no i jeszcze odpowiedni port com do którego został on przypisany po instalacji sterowników. Pozdrawiam

mam kabel od PM
wraz z kabelkiem dostałem CD ze ster.
wsio hula

masz i zainstalowałeś sterowniki ?

jak jutro masz czas do południa to pisz
PW
chyba będę niedaleko ... ( test Vmax na A1 )

Sorka e dopiero teraz pisze ale nie miałem dostępu do kompa. Sterowniki zainstalowałem. A instalowaliście je z wpiętym kablem do kompa??

Tak, bo on musi znaleźć nowe urządzenie i wtedy wyszukujesz stery, podając ich lokalizację. Jak dalej nie działa, to napisz na PW wyślę Ci instrukcję i ewentualne stery, które ja dostałem kupując kabelek.

Ja też miałem podobny problem z FiatECUScan i też się nie mogłem skontaktować ale cierpliwość się opłaciła.
Zostałem bardzo profesjonalnie poinformowany co i jak mam zrobić i w rezultacie program działa.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót