domowym sposobem tez idzie gięcia zrobic ale trochę zabawy jest i czasu to zajmie... na zimno da rede ale nie wiem czy na zimno za cieżko by nie było...
domowym sposobem tez idzie gięcia zrobic ale trochę zabawy jest i czasu to zajmie... na zimno da rede ale nie wiem czy na zimno za cieżko by nie było...
Z innej beczki.. ma ktoś jakieś sprawdzony skup katalizatorów? ile można dostać, za ten środkowy?
z całym szacunkiem dla wszystkich kolegów z forum: NIE DAJCIE SIĘ OMAMIĆ sprzedawczykom-handlażykom, którzy chcą zedrzeć z was za sprzedaż kata. oni na tym zarabiają a was mają w głębokim poważaniu!!!
Za przeproszeniem.... z przysłowiowej dupy jest to pytanie. Dlaczego? Sam pomyśl.
Dodano po 2 minutes:
Jakby na tym nie zarabiali to by nie skupowaliPracowałem w kilku większych warsztatach (również ASO) i w każdym zbierało się różnorakie części, złom. Nie wyrzucało. Wszystko to później można sprzedać, co prawda nie za jakąś dużą kasę ale grosik do grosika i będzie na np. środki czystości dla mechaników.
Ostatnio edytowane przez LukaSS ; 04-08-2014 o 20:17 Powód: Dodano
Z "dupy" to jest Twoja odpowiedź. Popatrz kiedy zadałem pytanie...
Każdy katalizator ma cenę zależna od wartości metali szlachetnych w danej chwili. Interesowalo mnie czy jest wart ~300zl czy ~1000zł
Temat dawno nieaktualny.
Sent from my Lumia 820 using Tapatalk
U mnie po wypruciu kata koło turbiny Alfa dymi na biało na postoju. Nie mam pojęcia czemu tak sie dzieje.
Przecież sam sobie odpowiedziałeś dlaczego
~ taka była piękna ! :C
AR Stelvio 2.0 Turbo 280KM Veloce 2021
Jeep Cherokee 2.0 MJD A9 LIMITED 2014
Giulietta 1,4TB MA Distinctive 2010
AR156 1.9 16v JTD M-jet 2004
AR156 1.6TS 2000
Wcześniej 7 włoskich aut F (126, 127, UNO DS, TIPO, PUNTO, BRAVA, MAREA)