G
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Będzie trzeba tak zrobić.
Ale teraz to już w ogóle zwariował, jak przekręcę kluczyk (nie odpalając), to wszystko zaczyna szaleć, pika, świecą się wszystkie diody...nie wiem w ogóle czy mogę odpalić czy lepiej nie.
pozdro
Jeśli mógłbym prosić o jakiś konkretny link do tego co i gdzie trzeba zamówić (nie znam się na tym), to byłbym niezmiernie wdzięczny. Jednak 40zł to naprawdę nie dużo.kabelek + FES
Dzięki za chęć pomocy, ale 117km nas dzieli ;pkolego jak mieszkasz nie daleko ostrowa wlkp to mogę ci podpiąć ją
Jeśli mógłbym prosić o jakiś konkretny link do tego co i gdzie trzeba zamówić (nie znam się na tym), to byłbym niezmiernie wdzięczny. Jednak 40zł to naprawdę nie dużo.
Ten problem naprawiony i powiem szczerze, że odetchnąłem z ulgą...akumulator glut !Ale teraz to już w ogóle zwariował, jak przekręcę kluczyk (nie odpalając), to wszystko zaczyna szaleć, pika, świecą się wszystkie diody...