Łącznik stabilizatora tył

• Autor wątku Autor wątku olaf
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

olaf

Nowy
Auto
Alfa 147 1,9 JTD 2001r.
Witam mam do wymiany łączniki na tyle i moje pytanie czy zakładać plastikowe /takie mam teraz /czy metalowe, jest jakas różnica pomiędzy nimi oprócz tego że się różnią materiałem z którego są wykonane. Szukałem na forum na ten temat ale nie mogłem nic znalezc

Ja mialem jeden taki , jeden taki, po kims zdolnym ;) tera siedza plastikowe TRW na tyle ;)

Ja miałem plastik wymieniłem na plastik ;) Zaleta jest taka, że jak uwalisz śrube i będziesz musiał uciąć to łatwiej jest uwalić plastikowy jak metalowy ;)

Witam :)
Odkopuję temat.
Czy łączniki Kamoka to dobry wybór, bo mam oba do wymiany, a znalazłem w dobrej cenie.. ?

Kamoka to jeden z najtańszych produktów, raczej łączników bym nie zakładał, bo szybko wrócisz do tematu.

JGR! tanie.. i jak na razie sprawdzają się bardzo dobrze a auto u mnie ma zawieszenie z betonu więc to dobra rekomendacja..

JGR! tanie.. i jak na razie sprawdzają się bardzo dobrze a auto u mnie ma zawieszenie z betonu więc to dobra rekomendacja..

No proszę :) W takim razie z ciekawości wezmę je :) Polski produkt. Widzę, że jeśli po 12 miesiącach będzie wyczuwalny luz, to wymieniają na nowy :D
Dzięki wheelerwasp02
:beer:

Amortyzatory
Powrót