Wtyk gniazda diagnostyki

• Autor wątku Autor wątku rosek
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

rosek

Nowy
Auto
Alfa Romeo 147 1.6 T. SPARK IMPRESSION - PROGRESION
Witam
Ostatnio zakupiłem kabelek do diagnostyki http://allegro.pl/show_item.php?item=2451942811
Moje pytanie; Gdzei znajduje się wtyk gniazda ?? Szukałem pod kierownicą, ale jest tam tylko czarna blaszka przykręcona na 4 śrubki poza tym nie ma żadnej puszki którą można otworzyć Czy to gniazdo może byc pod ta blaszką, lub gdzieś pod maską??

Jak siedzisz na miejscu kierowcy zlacze obd2 jest po lewej stronie kierownicy pod pokrywa w ktorej jest taka mala poleczka, trzeba zlapac od dolu i pociagnac wtedy sie otworzy

Musisz odkrecić dwie sruby od tej szarej klapki pod kierownicą.

Jest!!! Wielkie dzięki WIdocznie ktoś już tam grzebał bo śrubeczki nie dokręcone były

Poprzedni właściciel mówił że brał na komputer to autko A ja włąsnie mam problem z kontrolką poduszki, co jest częste Teraz tylko pozostaje skasować ten błąd; ale to już druga ''para kaloszy'' :)

A ja włąsnie mam problem z kontrolką poduszki, co jest częste Teraz tylko pozostaje skasować ten błąd

To posprawdzaj kostki pod siedzeniami na przykład (piszę na przykład, bo nie wiem której poduszki błąd Ci wywala), bo to dość częsta przyczyna błędu :) No chyba że chcesz regularnie podłączać się z PC ;)

schowal tam narkotyki.
A to musi sie cos dziac zeby to odkrecac? U mnie na przyklad przed kupnem auta sprawdzali w aso na kompie, czy wszystko OK wiec odkrecali to :)

Jak coś się działo a kolega pisze,że wywala mu błąd poduchy więc ktoś zapewne próbował to ogarnąć.

Jeżeli można to podepnę się do tematu bo okolice te same :)
Chciałby się dowiedzieć od czego jest to kostka. Znajduje się nad bezpiecznikami.to.jpg

Załączniki

• P7070002.jpg
    P7070002.jpg
    74 KB · Wyświetleń: 85
Amortyzatory
Powrót