Co to może być

Paulos76

Nowy
Auto
Alfa romeo 147 2.0 TS LPG
Witam,na szybie czołowej za lusterkiem wstecznym mam coś czarnego o podłużnym kształcie przyklejone do szyby,nie wiem co to jest,nie mam niestety zdjęcia żeby to pokazać,ale może ktoś będzie wiedział,najwyżej jutro wrzucę zdjęcie.Pozdrawiam.

czujnik deszczu ?
no ale bez foty to zgadywać tylko możemy

albo czujnik zaparowania szyby (tylko, że on nie jest przyklejony)

a to to już chyba jakiś pomysł poprzednika

Rzeczywiście - wygląda na dokładane przez użytkownika. I ta jest cały problem gdy ktoś coś zrobi a przy sprzedaży o tym nie poinformuje...

mecz chopa i pytaj co to jest. O ile masz kontakt do niego. Może anty radar:D

Na manetce od wycieraczek nie mam auto,kontaktu z poprzednim właścicielem też nie mam,spróbuję po kablu dojść na koniec gdzie to idzie i napiszę.

Za pewne antena GSM do zestawu głośnomówiącego albo coś w tym stylu. Ja miałem podobnie przyklejone w swojej 156 ale z prawej i już wywaliłem.

Odświeżę temat,doszedłem powoli do końca kabla od tego ustrojstwa i tak to wygląda IMG329.jpgIMG330.jpg
ta naklejka była naklejona na końcu tego kabelka i szedł on gdzieś tam z tyłu za deskę rozdzielczą,chyba do radia,w każdym razie gdzieś chyba w te okolice.
Żeby nie zakładać nowego tematu,wyskakują mi często błędy żarówek postojowych,mam założone H6W.

Ostatnia edycja:
Tak jak pisałem - antena GSM 2 zakresowa ;)

Amortyzatory
Powrót