POMOŻECIE ? Płyta do nawigacji alfa 147

Auto
Alfa Romeo 147 1.6 TS16V Distinctive
Witam szanownych Alfistów. Mam pytanie czy ktoś z was nagrywał taka płytę, jak to to mógł bym prościć o jakies informację np jakim progrem, z jaką prędkością, czy na jakąś specjalną płytę. Pomożecie?

dadasiek zrobiłem tak jak napisałeś i pobrałem mapy z tego linku co podałeś w poście i nic Nie chodzi :( jaka może być przyczyna ?

Ja nagrywałem alkoholem i też najniższa możliwa prędkość.

Koledzy zrobiłem tak jak pisaliscie nagrałem PowerISO 4.7, włozyłem do nawigacji wczytało dana lokalizację, włączyło się zielone tło zadnych dróg i wyświetliło się CD error po chwili znikneło i dalej mozna było robić coś w ustawieniach, chciałem przejrzyć mapę to znowu CD error jaka może byc przyczyna tego POMOCY ?

Koledzy zrobiłem tak jak pisaliscie nagrałem PowerISO 4.7, włozyłem do nawigacji wczytało dana lokalizację, włączyło się zielone tło zadnych dróg i wyświetliło się CD error po chwili znikneło i dalej mozna było robić coś w ustawieniach, chciałem przejrzyć mapę to znowu CD error jaka może byc przyczyna tego POMOCY ?

u mnie też wywalało error na świeżo wypalonej płycie.

rozwiązaniem okazało się czyszczenie lasera.

pozdrawiam,
Adam

Koledzy przeczyściłem laser i nic to nie dało dalej jesct CD error juz ręce mi opadaja nie wiem w czym jest przyczyna ??

Ściągnij na innym kompie i nagraj też na innym. Takie pierdoły ale czasami pomaga.

Amortyzatory
Powrót