• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Co to jest ? JTD 1.9 150km

arquadiusy

Nowy
Auto
Było GT 3.2 Q2 Jest Giulietta QV i Brera 2.4
Zaciekawiło mnie co to jest (to w czerwonym ) i czy ma to gdzieś swoje miejsce bo u mnie jest to luźne tzn nie jest do niczego przyczepione tylko szybkozłączką plastikowa . A to drugie ( niebieski) caly czas jest to wilgotne i niekiedy kapie ? czy cos z tym zrobic ?
WP_000458.jpg
Badzo prosilbym o pomoc :)

Zaciekawiło mnie co to jest (to w czerwonym ) i czy ma to gdzieś swoje miejsce bo u mnie jest to luźne tzn nie jest do niczego przyczepione tylko szybkozłączką plastikowa . A to drugie ( niebieski) caly czas jest to wilgotne i niekiedy kapie ? czy cos z tym zrobic ?
Pokaż załącznik 82568
Badzo prosilbym o pomoc :)
co z tego niedieskiego kapie , ropa czy płyn chłodniczy ?
bo mi to wyglonda na jakies podgrzewanie paliwa

ropa :D to co to kurna tam jest ?? :D ach ci wlosi no masakra poprostu :) to co dokladnie mam zrobic ??

- - - Updated - - -

ropa :D to co to kurna tam jest ?? :D ach ci wlosi no masakra poprostu :) to co dokladnie mam zrobic ??
moze mi auto przez to wiecej palic ??

Dzieki Mac!ek :) juz wiem wszystko ale konieczna jest wymiana tego czy moze tak zostac ?

osobiście bardzo by mnie to wkur!@#$%, ale jak z tego wynalazku nie cieknie to nie ma pośpiechu

Nic nie cieknie , wszystko szczelne :D ale ciekawi mnie jeszcze co to jest to w niebieskim ?

złączka przewodu prowadzącego do baku, która powinna być podłączona to tego czego Ci brakuje

No to wiem juz wszytko dzieki koledzy :)

- - - Updated - - -

a tak przy okazji wyskoczyl mi blad P0340 czyjnik polozenia walka rozrzadu -awaria obwodu . Co moze byc powodem tego bledu ?? ostatnio zakopalem sie w blocie i moze jest zabrudzony ?? gdzie znajduje sie czujnik ?

Przy kole wałka rozrządu - często ulega uszkodzeniu podczas niefachowej wymiany rozrządu

Amortyzatory
Powrót