S
SnakeDoc
Guest
Witam. Mam taki problem: kiedy odpalam samochód i silnik jest zimny, słychać i czuć że silnik chodzi nierównomiernie, delikatnie szarpie, nie ma ciągłości w pracy silnika, można to nawet dostrzec po rurze wydechowej...Samochód był podpinany pod komputer i żadnych błędów nie wykazało... Co to może być ? Kiedy silnik już się nagfrzeje chodzi równomiernie, tak jak powinno być. Proszę o pomoc, mechanik też nie może niczego się doszukać ;/
- - - Updated - - -
Dodam, że rozrząd był wymieniany miesiąc temu, wraz z filtrem oleju i powietrza... Znajomy przypuszcza, że może to być przepustnica. Czytałem o tym na forum, dużo osób miało taki problem kiedy wariator był do wymiany. Jednak po podpięciu nawet na zimnym silniku komputer nie pokazuje żadnych błędów, wszystko jest ok.
- - - Updated - - -
Dodam, że rozrząd był wymieniany miesiąc temu, wraz z filtrem oleju i powietrza... Znajomy przypuszcza, że może to być przepustnica. Czytałem o tym na forum, dużo osób miało taki problem kiedy wariator był do wymiany. Jednak po podpięciu nawet na zimnym silniku komputer nie pokazuje żadnych błędów, wszystko jest ok.