włożone do tego samego autka nie powinno wołać kodu
no ale gdyby jednak wołało to spisz nr z radia , wejdz na stronkę i postępuj zgodnie z instrukcjami
www.radio-code.lt
login : qaz@niepodam.pl
hasło : qaz
;-)
włożone do tego samego autka nie powinno wołać kodu
no ale gdyby jednak wołało to spisz nr z radia , wejdz na stronkę i postępuj zgodnie z instrukcjami
www.radio-code.lt
login : qaz@niepodam.pl
hasło : qaz
;-)
[MENTION=3477]bocian[/MENTION], dziękuję za odpowiedź i link do strony![]()
Ostatnio mam problem z moją Alfą 147. Rozładowuje mi się bateria praktycznie do zera. Elektrycy nic nie wykryli a akumulator jest praktycznie nowy, jest ładowanie i niby wszystko OK. Przy tym rozkodowało mi się radio, czyli grało, ale od momentu problemów z akumulatorem rozkodowało się i mam napis CODE. Radio jest fabryczne, prawdopodobnie zamontowane od nowego ( ja samochód odkupiłem 7 lat temu). Nie mogę dać sobie rady ani z radiem ani z akumulatorem. Możecie pomóc?
Bocian, widzę, że wiesz co i jak. Pisałem nieco wcześniej , że.... "Przy tym rozkodowało mi się radio, czyli grało, ale od momentu problemów z akumulatorem rozkodowało się i mam napis CODE. Radio jest fabryczne, prawdopodobnie zamontowane od nowego ( ja samochód odkupiłem 7 lat temu). Nie mogę dać sobie rady ani z radiem ani z akumulatorem. Możecie pomóc?"
Radio wymontowałem, mam nr fabryczny ale nie mam "Part numer" bez względu co to znaczy (numery które potrzebne są do odzyskania kodu radia zgodnie z instrukcją na podanej przez Ciebie stronie). Czy możesz pomóc?