Tylko,że to nadal tylko przód. Tył jest cały czas drogi jak cholera.Być może i tamZdecydowanie wolałbym MM niż FAST
![]()
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Tylko,że to nadal tylko przód. Tył jest cały czas drogi jak cholera.Być może i tamZdecydowanie wolałbym MM niż FAST
![]()
Czy naprawdę amor za 300pln to tak drogo? Kaman ludzie - pizza dla 2 osób to 50-70 pln. A na pewno częściej jesz pizzę niż wymieniasz amory.ja wiem ze drożej to niż do golfa 2, ale nie patrzyliscie na koszty części przed decyzja o zakupie Alfy?
Jakbym tak myślał to bym jeździł w140 i płakał ze amor 1500 kosztuje. Używany.
Reality check....
Otóż to. Amortyzatory zakładam tylko oryg. (375,00 szt. na przód ), i przy swoim przebiegu, wymieniałem je dopiero raz. Pierwsze wytrzymały 220 tys. intensywnej jazdy po naszych drogach. Nic i nikt mnie nie przekona w tym względzie do jakichś zamienników.Czy naprawdę amor za 300pln to tak drogo? Kaman ludzie - pizza dla 2 osób to 50-70 pln.
U mnie górne wahacze Fast wytrzymały 25tyśprzed kupnem nie sądziłem że tak szybko padną!!!
Nie jadam pizzy to raz. Dwa, nie mówie że nie wymienię. Mówię tylko,że są drogie. Dołóż do tego osłony, odboje, poduszki, sruby przy wahaczach i z 300zl robi się z 500zł.Czy naprawdę amor za 300pln to tak drogo? Kaman ludzie - pizza dla 2 osób to 50-70 pln. A na pewno częściej jesz pizzę niż wymieniasz amory.ja wiem ze drożej to niż do golfa 2, ale nie patrzyliscie na koszty części przed decyzja o zakupie Alfy?
Jakbym tak myślał to bym jeździł w140 i płakał ze amor 1500 kosztuje. Używany.
Reality check....