Części zamienne FAST vs. Flennor

Czy naprawdę amor za 300pln to tak drogo? Kaman ludzie - pizza dla 2 osób to 50-70 pln. A na pewno częściej jesz pizzę niż wymieniasz amory. :) ja wiem ze drożej to niż do golfa 2, ale nie patrzyliscie na koszty części przed decyzja o zakupie Alfy?
Jakbym tak myślał to bym jeździł w140 i płakał ze amor 1500 kosztuje. Używany.
Reality check....

Czy naprawdę amor za 300pln to tak drogo? Kaman ludzie - pizza dla 2 osób to 50-70 pln. A na pewno częściej jesz pizzę niż wymieniasz amory. :) ja wiem ze drożej to niż do golfa 2, ale nie patrzyliscie na koszty części przed decyzja o zakupie Alfy?
Reality check....

Dobre ;)

Czy naprawdę amor za 300pln to tak drogo? Kaman ludzie - pizza dla 2 osób to 50-70 pln.
Otóż to. Amortyzatory zakładam tylko oryg. (375,00 szt. na przód ), i przy swoim przebiegu, wymieniałem je dopiero raz. Pierwsze wytrzymały 220 tys. intensywnej jazdy po naszych drogach. Nic i nikt mnie nie przekona w tym względzie do jakichś zamienników.

U mnie górne wahacze Fast wytrzymały 25tyś:mad: przed kupnem nie sądziłem że tak szybko padną!!!

Reality check....
Nie jadam pizzy to raz. Dwa, nie mówie że nie wymienię. Mówię tylko,że są drogie. Dołóż do tego osłony, odboje, poduszki, sruby przy wahaczach i z 300zl robi się z 500zł.

Spytajcie się Rustupl'a - on zamknął się w sportowym zawiasie do Alfy 156 FL w cenie 5500pln:) full opcja ( no i to własnie na markowych częsciach ) . Ja za wszystko co możliwie w zawiasie i na zestawie MTS'a 2200-2300pln .

Amortyzatory
Powrót