Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
kasowanie poduszek powietrznych i abs - kableem obd2
witam, czy w programie fiat ecu scan mogę skasować przez kabel obd2 błąd poduszek powietrznych elm 327 mam ? w programie nie widze możliwości skasowania błędów
nie miałem jeszcze stycznosci z elm, ale jesli dobrze pamietam z tego co wyczytałem tutaj na forum to własnie on nie łaczy z airbagiem/skrzynia automatem itd. potrzeba ten drugi kabelek pt. vag....
jesli sie myle proszę poprawić
Kabelek musi mieć przełącznik lini. silnik chodzi na swojej, abs na swojej a airbag na swojej. W fes jak wybierasz model auta to poniżej po lewej stronie wybierasz z czym chcesz się połączyć. Jak masz zwykłego Vaga to tylko z silnikiem się połączysz. Ja nie próbowałem bo gdzieś ktoś napisał że kablem bez przełącznika można sobie kompa (samochodowego) uszkodzić i kupiłem odpowiedni. Zresztą jak w FES ustawisz np żeby połączył się z ABS to wyskakuje komunikat żeby przełączyć linie na kabelku.
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.