Tak jak w temacie. Jak rozkrecic ten tunel zeby dostac sie do gniazda zapalniczki do kabli ?
Tak jak w temacie. Jak rozkrecic ten tunel zeby dostac sie do gniazda zapalniczki do kabli ?
Jak ściągniesz mieszek od biegów to powinieneś widzieć kostkę od zapalniczki
1.Mieszek out.
2.Odpinasz wtyczkę,oraz podstawę żarówki.(musisz wyczuć palcami)
3.Musisz wyjąc "wypchnąć" gniazdo z takiej osłony od podświetlania,razem nie wyjdą.
A mieszek trzeba podwadzic ten plastik i wyjdzie
tak ?
Za mieszek ciagniesz i ten chromowany wokół niego plastik sam wyjdzie, to nie jest mocno wciśnięte![]()
Ha!Myślałem, że mam spaloną żarówkę w zapalniczce. Macałem, macałem, macałem i okazuje się, że po żarówce i jej oprawce ślad zaginął
Ma ktoś fotę jak wygląda oprawka żarówki podświetlenia zapalniczki? Ew. kupię gniazdo zapalniczki (może być uszkodzone) z częściami które brakują w moim aucie.
Gdyby ktoś trafił tu przypadkiem i chciał szarpać się z mieszkiem to podpowiem jedną kwestię, żeby tego srebrnego elementu nie połamać. Jeśli mieszek przy gałce jest już rozpięty to można go opuścić do dołu i wpychając mieszek lekko pod tunel wyczuć zaczepu tego "chromowanego" plastiku i je wypinać z mocowań. Jest to moim zdaniem bezpieczniejsze niż szarpanie za mieszek.
DRIFT-R's ALFA 147[CENTER]
chciałbym od radia do zapalniczki dostac sie kabelkiem , ktos ma jakis pomysl?