Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Świece za 150zl które się zmienia 3 razy częściej jak te platynowe,i nie przekonuj mnie nawet ze jest inaczej wiem to przetestowane i przerabiane w parunastu wozach. Faktycznie oszczędziłeś a ludzie w sklepach to wyzyskiwacze.Ja kupiłem 3 elektrodowe firmy NGK, komplet 8szt. za 125zł z przesyłką 150zł. Wpisz sobie na allegro, a na pewno je znajdziesz.I jestem bardzo zadowolony, duża różnica. I sporo pieniędzy zaoszczędzone. Polecam części z allegro, bo są dużo tańsze. W sklepach sami zdziercy
![]()
Świece za 150zl które się zmienia 3 razy częściej jak te platynowe,i nie przekonuj mnie nawet ze jest inaczej wiem to przetestowane i przerabiane w parunastu wozach.
Jeśli już tak piszesz, to podaj symbole tych NGK, bo niekoniecznie właściwe zastosowałeś (a raczej na pewno niewłaściwe lub jakieś właśnie niewiadomoco - bez oznaczeń, z allegro) - będzie jakaś informacja z doświadczenia płynąca _które konkretnie_ (symbol) są niewłaściwe.... szkoda tylko ,że na ngk straciłem 4 stówki: decyzja należy do was ...
Nie mam możliwości podania numeru bo wszystko wyrzuciłem (poszukam jeszcze w histori transakcji) , ale właśnie świece były z allegro za kwotę około "stówy"Jeśli już tak piszesz, to podaj symbole tych NGK, bo niekoniecznie właściwe zastosowałeś (a raczej na pewno niewłaściwe lub jakieś właśnie niewiadomoco - bez oznaczeń, z allegro) - będzie jakaś informacja z doświadczenia płynąca _które konkretnie_ (symbol) są niewłaściwe.
Z doświadczenia bkr6ekc i cr7ekc
Popieram Darka. Jedyny pakiet swiec ktory w miare chodzi w TS.
Także ten teges... U mnie też działająDajcie sobie spokój ze świecami NGK